4

Zbardhja e dhembeve
Ne AL DENT ne mund te ndryshojme ngjyren e dhembeve tuaj duke i bere at ate duken me te bardhe.
Dhembet e humbin ngjyren natyrale nga ushqimet dhe pijet qe konsumojme. Pirja e duhanit gjithashtu ben qe ngjyra e dhembeve te erresohet. Zbardhimi i dhembeve eshte nje metode e thjeshte dhe e suksesshme e ndricimit te ngjyres se dhembeve tuaj.Shkalla e zbardhimit te arritur varion nga pacienti ne pacient dhe nga metoda perdorur.

Per zbardhimin e dhembeve ne ofrojme dy menyra:

1-Zbardhimin ne klinike

Ky proces zgjat rreth 1 ore apo dicka me shume ne varesi te bardhesise se ngjyres qe kerkohet te arrihet.Indet e buta (gingivat,buzet) mbulohen me pare nga nje maske dhe me pas ne dhembe vendoset xheli zbardhues i cili aktivizohet nga nje drite e posacme per ta aktivizuar.Ky xhel penetron dhembet tuaj ngadale duke shkaterruar njollat dhe ngjyrat e erreta te dhembeve.Dhembe me te ndritshem e me te bardhe ne me pak se nje ore.

2-Zbardhim ne shtepi

Pregatitet me pare nje luge individuale nga ne.Xheli zbardhues vendoset ne kete luge te cilen ju e vendosni ne shtepi sipas udhezimeve tona per periudha te shkurtra gjate dites.
Rezultatet shihen normalisht mbas 2 javesh