Mirësevini në Poliklinika


 “AL DENT”

Qëllimi i poliklinikës AL DENT është të ju sigurojë pacientëve shërbimet më të mira dhe njohuritë më të reja dentare në një ambient të këndshëm dhe relaksues.
Falë eksperiencës së hershme, teknologjisë së avancuar, çmimeve konkuruese, sterilitetit absolut dhe mikpritjes sonë, ne ju garantojmë shërbim cilësor për të gjithë ata që i kushtojnë rëndesinë e duhur shëndetit dhe higjenës orale.. lexo më shumë

SHËRBIMET

Estetike

Protetike

Profilaksi

Ortodoncia

Pedodoncia

Kirurgji Orale

Terapia dentare

Këshilla

Dhëmbi i shëndosh ju përmison dukshëm:

Vetëbesimin

Ne e dijmë që dhëmbi i shëndoshë të jep vetëbesimin e duhur.

Buzëqeshjën

Të gjithë kemi dëshirë që të kemi një buzëqeshje të bukur. Dhëmbët e shëndoshë ju bëjnë të buzëqeshni bukur.

Kualitetin e jetës tuaj

Jeta juaj do të ketë një kualitet më ndryshe me dhëmbë të shëndosh.

Ju mund të rezervoni terminin tuaj online

REZERVO TANI!